راهنمای خرید برترین پاوربانک 40000 موجود در بازار
به گزارش اوج باور، با توسعه استفاده از گوشی های هوشمند، تبلت ها و گجت های دیجیتال، احتیاج به یک منبع انرژی همراه، بیشتر از همواره احساس می گردد. در این میان، پاوربانک های 40000 میلی آمپر ساعتی به عنوان قوی ترین و کارآمدترین گزینه ها، جایگاه ویژه ای پیدا نموده اند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که سفرهای طولانی، استفاده های سنگین یا احتیاج به شارژ مکرر چند دستگاه را دارید، انتخاب برترین پاوربانک 40000 می تواند خیال تان را از تمام شدن باتری راحت کند. در این راهنمای خرید، برترین پاوربانک های 40000 موجود در بازار را آنالیز می کنیم تا بتوانید با آگاهی کامل، برترین انتخاب را داشته باشید.

در ادامه این مطلب، بهترین پاوربانک با ظرفیت 40 هزار میلی آمپر ساعت در وب سایت خبرنگاران معرفی می گردد. گفتنی است که معرفی محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمره دریافتی به وسیله کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان صورت گرفته است.
1. پاوربانک یوگرین مدل PB770-25286 ظرفیت 48000 میلی آمپر ساعت
اگر در پی خرید بهترین پاوربانک فست شارژ موجود در بازار هستید که ظرفیت بسیار خوبی نیز داشته باشد، پاوربانک یوگرین یکی از بهترین محصولات به شمار می رود. ظرفیت این پاوربانک مقداری از 40 هزار میلی آمپر ساعت بیشتر بوده و به همین علت قیمت به مراتب بالاتری نسبت به سایر محصولات این فهرست دارد، اما قابلیت های هیجان انگیز و کاربردی تری نیز دارد.
5 درگاه خروجی در این دستگاه وجود دارد و دستگاه ها با پورت USB Type-C و USB-A را می توان به راحتی به آن متصل کرد. این پاوربانک قدرتمند قادر است تبلت ها، گوشی های هوشمند نو و حتی مک بوک های ایر را به سرعت شارژ کند. توان این پاوربانک 300 وات اعلام شده است و به همین علت، می توان انواع لپتاپ های مدرن و پیشرفته بازار را با این پاوربانک به راحتی شارژ کرد.
2. پاوربانک روموس مدل PMT40 ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت
پاوربانک روموس مدل PMT40 ظرفیت 40 هزار میلی آمپر ساعت یکی دیگر از محصولات مناسب برای خرید دانسته می گردد که از باتری لیتیوم پلیمری مرغوب بهره می برد.
این پاوربانک صرفا دو عدد پورت (USB Type-C و USB Type-A) دارد، اما هر دو پورت دارای قابلیت شارژ سریع هستند و با انواع گوشی های اندروید و iOS سازگارند. بعلاوه می توان لپ تاپ ها تا 65 وات را که از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می نمایند نیز به این پاوربانک متصل کرد. شدت جریان و ولتاژ دستگاه به ترتیب 3.2 آمپر و 20 ولت تعریف شده که برای یک پاوربانک، پارامترهای ایده آلی به حساب می آیند.
3. پاوربانک بروفون مدل BJ33C 30W ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت
پاوربانک بروفون مدل BJ33C 30W ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت محصول ارزان تری نسبت به دو پاوربانک قبلی است که از سه عدد درگاه خروجی بهره می برد.
این دستگاه از فناوری شارژ سریع و تکنولوژی Quick Charge 3.0 پشتیبانی می نماید و می توان به راحتی انواع گوشی های هوشمند نو و حتی لپتاپ های مدرن را به آن متصل کرد. این دستگاه به فناوری پیشرفته ای مجهز است که ولتاژ و جریان را بر اساس احتیاج هر دستگاه فراهم می نماید تا ضمن افزایش کارایی، طول عمر باتری دستگاه ها تا حد امکان حفظ گردد.
4. پاوربانک کینگ پاور مدل 40000mah3.7v ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت
از برند کینگ پاور، یک محصول بسیار خوش ساخت در بازار موجود بوده که چهار عدد درگاه خروجی دارد تا انواع و اقسام دستگاه ها را بتوان هم زمان با یکدیگر شارژ کرد.
این پاوربانک نیز از فناوری هایی مثل شارژ سریع، مدیریت هوشمند شارژ و امکان شارژ تبلت با شدت جریان 2 آمپر پشتیبانی می نماید. ولتاژ خروجی و شدت جریان خروجی در این دستگاه به ترتیب 5 ولت و 3 آمپر تعریف شده که با توجه به قیمت دستگاه، می توان این اعداد و ارقام را مناسب تلقی کرد.
5. پاوربانک کینگ پاور مدل kpg-402 ظرفیت 40000 میلی آمپر
پاوربانک کینگ پاور مدل kpg-402 ظرفیت 40000 میلی آمپر یکی دیگر از بهترین پاوربانک های 40 هزار بازار دانست که ویژگی های کاربردی بی نظیری دارد.
این محصول از دو عدد پورت خروجی USB-A و دو عدد پورت ورودی USB-C بهره می برد. از طرفی دیگر، بدنه این دستگاه در برابر ضربه مقاوم بوده و سیستم های ایمنی مختلفی برای این دستگاه تعریف شده است. بعلاوه به لطف نمایشگر LED می توان مقدار شارژ پاوربانک را به صورت آنی رویت کرد. شدت جریان خروجی 2 آمپر و ولتاژ خروجی 5 ولت از سایر مشخصات مهمی است که قبل از خرید این نوع پاوربانک 40000 باید بدانید.
6. پاوربانک ریمکس مدل RPP-310 ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت
از برند معتبر و خوش نام ریمکس می توان پاوربانک ریمکس مدل RPP-310 ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت را یکی از مجذوب کننده ترین و ارزان ترین پاوربانک ها دانست.
این دستگاه از سه عدد درگاه USB پشتیبانی می نماید و از همین رو، می توان دستگاه ها با USB-Type C و USB-A را به راحتی به این پاوربانک متصل کرد. قابلیت شارژ سریع در این دستگاه نیز وجود دارد و به لطف شدت جریان 2 آمپر با خیال آسوده می توان موبایل و تبلت ها را با این نوع پاوربانک شارژ کرد.
7. پاوربانک ریمکس مدل RPP-596 ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت
پاوربانک ریمکس مدل RPP-596 ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت در بحث بهترین پاوربانک 40000 کم نظیر است و با تنوع رنگ بهتر (زرد، طوسی و سفید) در بازار به فروش می رسد.
این نوع پاوربانک ریمکس نیز به چهار عدد درگاه خروجی مجهز شده و از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می نماید. شدت جریان خروجی برای این نوع پاوربانک 3.6 میلی آمپر تعریف شده و ولتاژ خروجی آن 5 ولت محسوب می گردد. این پاوربانک سبک و جمع وجور مخصوص شارژ دستگاه هایی مثل تبلت و موبایل است و برای شارژ لپتاپ مناسب نیست.
بهترین پاوربانک 40000 شیائومی کدام است؟
در حال حاضر، شیائومی پاوربانک هایی با ظرفیت 40000 میلی آمپر فراوری ننموده است. در شرایط فعلی، بهترین پاوربانک شیائومی مدل PB2030MI تلقی می گردد که تنها 20 هزار میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد.
این مدل پاوربانک دارای توان خروجی تا 33 وات بوده و به یک درگاه USB-A و یک درگاه USB-C مجهز است. این مدل پاوربانک قابلیت شارژ سه دستگاه را به طور هم زمان دارد. شدت جریان خروجی برای این پاوربانک 3 میلی آمپر و ولتاژ خروجی 5 ولت تعریف شده است. به همین علت، بهترین پاوربانک شیائومی اغلب برای شارژ گوشی های هوشمند و تبلت کارایی دارد و برای شارژ لپتاپ ها باید از مدل های قوی تر استفاده کرد.
بهترین پاوربانک 40000 سامسونگ کدام است؟
در حال حاضر، سامسونگ نیز مانند شرکت شیائومی پاوربانک هایی با ظرفیت 40000 میلی آمپر را فراوری ننموده است. در زمان نگارش این مطلب، بهترین پاوربانک سامسونگ، مدل EB-P5300 محسوب می گردد که از ظرفیت 20 هزار میلی آمپر ساعت برخوردار است.
فناوری شارژ سریع، پشتیبانی از دو درگاه خروجی، حدبیشتر شدت جریان 3 آمپر، ولتاژ خروجی 5 ولت و بعلاوه وزن بسیار سبک این مدل دستگاه را می توان جزو مهم ترین نکات مثبت این محصول دانست. این محصول نیز از فناوری شارژ سریع بهره می برد و برای شارژ انواع و اقسام گوشی های هوشمند و تبلت ها مطلوب به شمار میرود. البته، عدم نمایش درصد شارژ به جای مانده در دستگاه پاوربانک سامسونگ یکی از نگرانی هایی است که بیشتر کاربران هنگام استفاده از این پاوربانک ابراز نموده اند.
انتخاب هوشمندانه پاوربانک 40000؛ کدام را بخریم؟
در دنیای دیجیتال امروز، پاوربانک ها تبدیل به ابزاری ضروری برای استفاده روزانه شده اند، به خصوص زمانی که احتیاج به شارژ سریع و طولانی مدت برای دستگاه های مختلف احساس می گردد. پاوربانک های 40000 میلی آمپر ساعتی با ظرفیت بالا، قدرت شارژ سریع و قابلیت استفاده برای دستگاه های متنوع، انتخابی ایده آل برای افرادی هستند که در جستجوی یک منبع انرژی همراه قدرتمند هستند. این مدل ها نه تنها برای سفرهای طولانی و استفاده های سنگین مناسب تلقی می شوند، بلکه قادرند چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ نمایند، که این ویژگی در دنیای امروز اهمیت زیادی دارد.
در نهایت، انتخاب بهترین پاوربانک 40000 میلی آمپر به احتیاجهای خاص شما بستگی دارد. اگر در پی یک مدل پیشرفته با امکانات متعدد هستید، پاوربانک های برندهایی همانند یوگرین و روموس انتخاب های مناسبی هستند که ویژگی هایی مانند چندین درگاه خروجی، پشتیبانی از شارژ سریع و توان بالا را در اختیار شما قرار می دهند. از طرفی، اگر در پی یک محصول ارزان تر هستید که همچنان از کیفیت مناسبی برخوردار باشد، گزینه هایی همانند بروفون و ریمکس می توانند جوابگوی احتیاجهای شما باشند.
مهم ترین نکته هنگام خرید، توجه به ویژگی هایی همانند ظرفیت، تعداد درگاه ها، توان خروجی و مقدار سرعت شارژ است که می تواند تاثیر زیادی بر تجربه استفاده شما داشته باشد. بعلاوه، حتما به شرایط بازار و نوسانات قیمت توجه کنید تا بهترین گزینه را با توجه به بودجه و احتیاج خود انتخاب کنید. در نهایت، با انتخاب درست پاوربانک 40000، می توانید از تجربه ای راحت و بدون دغدغه از دستگاه های خود لذت ببرید، چه در سفر باشید و چه در استفاده روزمره.
منبع: خبرنگاران مگ
منبع: دیجیکالا مگ