مقایسه کابینت مدرن و کلاسیک؛ کدام زیباتر است؟
به گزارش اوج باور، شما چه سبکی از دکوراسیون را برای آشپزخانه تان می پسندید؟ آیا هوادار تجملات هستید یا دوست دارید در عین زیبایی آشپزخانه ای به سبک مدرن و ساده داشته باشید؟ یکی از المان هایی که در ایجاد یک سبک مناسب برای دکوراسیون آشپزخانه نقش دارد، کابینت است. پرهوادارترین سبک کابینت نیز سبک های کلاسیک و مدرن هستند. کابینت مدرن و کلاسیک تفاوت ها و وجه تمایز بسیاری با یکدیگر دارند. ما در این مقاله تصمیم گرفته ایم تفاوت کابینت کلاسیک و مدرن را به شما معرفی کنیم تا بدین ترتیب بتوانید سبک به خصوصی را متناسب با سلیقه خود برای آشپزخانه تان در نظر بگیرید.
مدل کابینت مدرن و کلاسیک؛ تفاوت عمده این دو سبک کابینت
اولین فاکتوری که در تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک به چشم می آید، مدل و طراحی این سبک کابینت ها است. کابینت های کلاسیک، یادآور احساس نوستالژیک بوده و بیانگر اصالت و وقار هستند. کابینت کلاسیک در مدل های منبت کاری شده طراحی می شوند و ظرافت های به خصوصی در ساخت آن ها به کار رفته است. برای مثال در کابینت کلاسیک تاج و سرستون هایی به سبک سلطنتی به کار برده می گردد که باعث ایجاد جلوه ای کلاسیک در آشپزخانه خواهد شد.
در صورتی که سادگی اولین چیزی است که در کابینت های مدرن می توان مشاهده کرد. در واقع طراحی ساده و بدون هیچ گونه ظریف کاری از مهم ترین ویژگی های این مدل کابینت ها محسوب می گردد. بدین ترتیب برخلاف کابینت های کلاسیک، خبری از حکاکی و کنده کاری در ظاهر کابینت های مدرن نخواهد بود. این روزها به علت افزایش آپارتمان نشینی و کاهش متراژ آشپزخانه ها، انواع کابینت تازه در سبک مدرن مورد استفاده قرار می گیرند.
تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک در جنس متریال
متریال هایی که در کابینت های مدرن و کلاسیک به کار می روند با یکدیگر متفاوت هستند. به عنوان مثال جنس کابینت های مدرن معمولا از ام دی اف و هایگلاس است. این متریال ها سطحی صاف و یکدست دارند و در عین سادگی، زیبایی چشمگیری در فضای آشپزخانه به وجود می آورند. متریال هایگلاس انتخابی مناسب نیز برای طراحی کابینت آشپزخانه کوچک است؛ زیرا به علت سطح براق و انعکاس نور، محیط آشپزخانه های کوچک را دل بازتر نشان می دهد.
در حال حاضر، معمول ترین نوع کابینت کلاسیک که به وسیله دستگاه های سی ان سی نیز ساخته می گردد کابینت ممبران است. این مدل کابینت ها امروزه مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند و اکنون متریال ممبران جزو محبوب ترین جنس های کابینت در بازار محسوب می گردد. در این کابینت ها با حکاکی روی MDF می توان انواع نقش ها و طرح ها را بر ستون، درب، تاج و پاخور ایجاد کرد. با ظرافت کاری ها جلوه ای کلاسیک و با شکوه روی کابینت ها ایجاد می گردد. علاوه بر متریال ممبران، کابینت های کلاسیک با چوب طبیعی نیز قابل اجرا هستند. زیبایی و ظرافت کابینت های کلاسیک با چوب طبیعی با هیچ متریالی قابل مقایسه نخواهد بود.
قابلیت ابزار خوری خوب در کابینت کلاسیک نسبت به کابینت مدرن
یکی از فاکتورهایی که می توان به عنوان تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک به آن اشاره نمود، قابلیت ابزار خوری متریال های این دو سبک است. جنس کابینت باید قابلیت ابزار خوری خوبی داشته باشد. کابینت های سبک کلاسیک معمولا محکم تر بوده و بافت سفت تری دارند؛ بنابراین این کابینت ها قابلیت ابزار خوری بیشتری نسبت به کابینت های مدرن خواهند داشت. البته روکش های ام دی اف نیز به علت بافت متراکم قابلیت ابزار خوری قابل توجهی دارند؛ اما این سطح از ابزار خوری به کابینت های کلاسیک نمی رسد. از این رو توصیه می کنیم هنگام سفارش آنلاین کابینت و هم چنین خرید حضوری به این نکته توجه کنید؛ زیرا تاثیر چشمگیری بر استحکام کابینت ها خواهد داشت.
تفاوت در دوام و کیفیت کابینتهای مدرن و کلاسیک
یکی دیگر از موارد فرق کابینت مدرن و کلاسیک، دوام و ماندگاری این دو نوع کابینت است. به طورکلی باید گفت هر دو نوع کابینت ماندگاری و دوام مناسبی دارند و با استفاده طولانی مدت آسیب نخواهند دید؛ مگر در صورت ایجاد رطوبت و حرارت بسیار!
به علت استفاده از چوب طبیعی در کابینت های کلاسیک می توان گفت دوام، ماندگاری، کیفیت و هم چنین استحکام این مدل کابینت ها بیشتر از کابینت هایی با متریال مدرن است.
قابلیت تعمیر یکی از فاکتورهای مهم در تفاوت کابینت کلاسیک و مدرن
یکی از نکاتی که می توان از آن به عنوان یک فرق بین کابینت مدرن و کلاسیک یاد کرد، قابلیت تعمیر آن ها است. در واقع جنس کابینت های مدرن به گونه ای است که می توان به راحتی آن ها را تعمیر کرد. زیرا روکش های کابینت های هایگلاس و ام دی اف قابلیت تعویض دارند. درمورد کابینت های کلاسیک این موضوع چندان صادق نیست؛ زیرا کابینت های کلاسیک با چوب طبیعی قابلیت تعمیر ندارند و کابینت های ممبران نیز عمدتا به سختی تعمیر می شوند.
قیمت کابینت مدرن و کلاسیک؛ تفاوتی شاخص بین این دو سبک کابینت آشپزخانه
اگر می خواهید برای طراحی و نصب کابینت های آشپزخانه خود هزینه ارزان تری بپردازید، پیشنهاد می کنیم سراغ سبک مدرن بروید. قیمت متریال های کابینت سبک مدرن مالی تر و معقول تر از کابینت های کلاسیک است. به علت فرآیند پیچیده ساخت کابینت های ممبران، معمولا قیمت نهایی این کابینت ها بیشتر از کابینت های مدرن خواهد بود. هم چنین قیمت کابینت های کلاسیک از جنس چوب طبیعی نیز بسیار بیشتر از کابینت های ام دی اف و هایگلاس است.
کابینت مدرن یا کلاسیک؛ کدام بهتر است؟
ما در این مطلب سعی کردیم شما را با تفاوت کابینت کلاسیک و مدرن آشنا کنیم تا بتوانید با آنالیز مزایا و معایب این دو سبک انتخاب بهتر و هوشمندانه تری داشته باشید. هر کدام از انواع کابینتهای کلاسیک و مدرن دنیایی از زیبایی ها و جذابیت ها هستند؛ جذابیت هایی منحصربه فرد و کاملاً متفاوت که انتخاب را سخت می نماید. بدین ترتیب برای انتخاب سبک کابینت شما باید بودجه خود، سایر اجزای آشپزخانه و متراژ فضا را در نظر داشته باشید.
چنانچه قصد سفارش هر سبکی از کابینت آشپزخانه را دارید، پیشنهاد می کنیم سری به فروشگاه بلج کابینت بزنید. فروشگاه بلج دنیایی از کابینت است و شما را با سبک ها و مدل های مختلفی از کابینت نیز آشنا می نماید. با تماشا مدل های متنوع و گسترده کابینت در این سایت و هم چنین محاسبه آنلاین قیمت کابینت، می توانید مدل و سبک کابینت موردنظرتان را از این مجموعه سفارش دهید. تیم بلج کابینت با سابقه ای درخشان در زمینه فراوری و ساخت محصولات چوبی، سبک، طرح و مدل کابینت را با توجه به سلیقه شما برای تان طراحی، فراوری و نصب خواهد نمود. برای بهره مندی از این خدمات همه جانبه کابینت، پیشنهاد می کنیم به سایت bolej.design مراجعه کنید.
منبع: اتاق