آشنایی با تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

به گزارش اوج باور، معماری ساختمان یکی از مهمترین و اصلی ترین ارکان به ویژه در ساختمانهای تجاری و مسکونی به شمار می گردد. در روشنایی روز نمای ساختمان به خوبی تعیین و نمایان است ولی در شب بدون نورپردازی، معماری و نمای ساختمان جلوه ای ندارد. به همین علت نورپردازی نمای ساختمان در این روزها بسیار مورد استقبال معماران ساختمان قرار گرفته است. به ویژه در جوامع مدرن، شما شاهد ساختمانهای شیک با نورپردازی های مدرن هستید که به شهر جلوه ای خاص می بخشد. بعضی از ساختمانها با وجود نورپردازیهای خاص، به سنبل و نماد شهر تبدیل شده و در فکر همگان باقی می ماند.

آشنایی با تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

اما برای داشتن یک نورپردازی شیک، مدرن و باکیفیت باید از تجهیزات نورپردازی مناسب استفاده نمود. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان آشنا سازیم.

انواع تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

از آنجایی که اجرای نورپردازی نمای ساختمان، کاری سخت و مشکل است و نیازمند ابزار خاص در هنگام اجرا است، همواره توصیه می گردد تا از تجهیزات نورپردازی باکیفیت استفاده نمایید. در بعضی از مواقع شاهد استفاده از تجهیزات بی کیفیت هستیم و این امر موجب ایجاد ظاهری نامناسب در نمای ساختمان می گردد. حتی با سوختن یک پیکسل از لامپ نما، ممکن است تاثیری نامناسب ایجاد گردد و از آنجایی که تعمیر نورپردازی نمای ساختمان کار بسیار مشکل، زمانبر و پرهزینه است ممکن است نمای ساختمان شما تا مدتهای طولانی و یا برای همواره همان گونه باقی بماند.

در این سالها نورپردازی نمای ساختمان مسکونی نیز همچون نورپردازی نمای تجاری و اداری مورد اهمیت قرار گرفته است.

به همین علت است که توصیه می گردد در هنگام اجرای نورپردازی نمای ساختمان، خساست به خرج ندهید و از برترین تجهیزات نورپردازی نما، استفاده نمایید. از انواع تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان می توان به این موارد اشاره کرد:

  • پروژکتور نما
  • لامپ ریسه ال ای دی
  • والواشر
  • نئون فلکس
  • جت لایت

بر اساس نوع نمای و طراحی صورت گرفته باید از تجهیزات مناسب استفاده نمود.

شرکتهای مختلفی در زمینه نورپردازی نمای ساختمان و فروش تجهیزات نورپردازی فعالیت دارند که در این میان می توان به شرکت نورپردازی شب نما و تابان گستر اشاره کرد.

جت لایت

جت لایت یک مدل محبوب از پروژکتور LED مورد استفاده در نمای ساختمان است که دارای نور خطی می باشد. این پروژکتور در نورپردازی نما بسیار پرکاربرد می باشد. پرتاب نور جت لایت به اندازه توان آن بستگی دارد.

از این تجهیزات برای نورپردازی ستونها استفاده و یک نور عمودی بر روی نما ایجاد می نماید. معمولا در ساختمانهایی با ارتفاع بالا از جت لایت هایی با توان زیاد استفاده تا نوردهی مناسبی در نما ایجاد گردد. در نورپردازی ساختمان باید اصول و قواعد این کار را رعایت کرد. به طور مثال برای ساختمان های بلند باید از چراغ هایی همچون جت لایت با توان پرتاب نور بالا استفاده نمود تا کل نمای ساختمان روشن گردد.

پروژکتور نمای ساختمان

پروژکتور نمای ساختمان دارای مدلها و توانهای مختلف است. همان طور که اشاره شد جت لایت هم نمونه ای از پروژکتور نمای ساختمان است.

پروژکتورها دارای دو مدل ال ای دی و اس ام دی هستند که هر یک دارای مشخصات منحصر به فرد هستند. به طور معمول پروژکتورهای ال ای دی توانایی فراوری نور در طیف مرئی و دمای رنگ 2800 تا 10000درجـه کلوین را دارند و در عوض پروژکتورهای اس ام دی دارای مصرف برق بسیار کم و تلفات حرارتی کمتر هستند.

از تفاوتهای پروژکتورهای اس ام دی و ال ای دی میتوان به این موارد اشاره کرد:

  1. پروژکتور smd زیر مجموعه محصولات ال ای دی استو کیفیتت آن به تکنولوژی ساخت بستگی دارد.
  2. چیپ های مورد استفاده برای پروژکتورهای LED و SMD از لحاظ میزان نوردهی، کیفیت نور ایجاد شده، طول عمر و قیمت محصول تفاوت های بسیار زیادی دارند.
  3. پروژکتور ال ای دی دارای پرتاب نور بالاتری است و زاویه تابش آن از 5 تا 120 درجه قابل تغییر است.
  4. برای مسافت های طولانی پروژکتورهای ال ای دی بسیار مناسب تر هستند و در عوض پروژکتورهای اس ام دی دارای طول عمر بالاتری می باشند.

وال واشر

وال واشر led برای روشنایی دکوراتیو و نورپردازی نما مورد استفاده قرار می گیرد. نور ایجاد شده به وسیله وال واشر به صورت خطی است و قابلیت ارتباط با سیستم های نورپردازی را دارا است. وال واشرها در ابعاد، اشکال و زوایای پخش نور متفاوت فراوری می شوند.

وال واشرها در دو نوع تک رنگ یا هفت رنگ با توان های مصرفی مختلف در بازار موجود هستند. این مدل از لامپ نورپردازی نما بسیار منعطف هستند و در بیشتر پروژه ها از این تجهیزات استفاده می گردد. وال واشر خطی امکان ایجاد طیف نور ثابت و یکنواخت را برای محیط دارد که استفاده از این محصول به منظور تامین روشنایی دکوراتیو بسیار مرسوم است.

برای خرید انواع تجهیزات نورپردازی می توانید با شماره 09122630576 تماس بگیرید.

منبع: اتاق
انتشار: 31 مرداد 1402 بروزرسانی: 31 مرداد 1402 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 1617

به "آشنایی با تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید