از قرص های خمیر دندان چه می دانید؟

به گزارش اوج باور، تبیان/قرص های خمیردندان موادی که در خمیردندان های معمولی وجود دارند را گرفته و آن ها را به اندازه یک قرص کوچک متراکم می نمایند. در واقع قرص خمیردندان یک خمیردندان فشرده و کم آب است.

از قرص های خمیر دندان چه می دانید؟

اگر انتخاب قرص خمیردندان دوستی ما را با محیط زیست بیشتر می کند، سعی می کنیم این گزینه بدون زباله را جایگزین خمیردندان های معمول کنیم.

به این دلیل که نگرانی ها در خصوص بحران آلودگی های ناشی از پلاستیک در حال افزایش است و حفظ پایداری برای بسیاری از مشتریان در اولویت قرار گرفته، فراورینمایندگان جدید محصولات مراقبت از بهداشت دهان و دندان و دوستدار محیط زیست، در کوشش اند تا محصولات کم زباله و سازگار با محیط زیست را ارائه دهند.

کدام محصول به فرآیندی برای آسیب نزدن به محیط زیست احتیاج دارد؟ خمیردندان معمولی. تیوب خمیردندان های مرسوم، از ترکیبی از پلاستیک و آلومینیوم ساخته شده اند که بازیافت آن ها را بسیار سخت می کند. اگرچه برنامه های بازیافت مخصوصی وجود دارد که می تواند تیوب های تمام شده شما را پردازش کند، اما بیشتر کشورها و شهرها سیستم مناسب این کار را ندارند و طبق بعضی تخمین ها، سالانه 20 میلیارد تیوب در سراسر دنیا به محل دفن زباله می رود.

بنا بر این است که قرص های خمیردندان را که عاری از پلاستیک، سازگار با محیط زیست و بدون زباله هستند، جایگزین خمیردندان های مرسوم شوند. اما آیا آن ها واقعاً کارایی دارند؟ و آیا مانند خمیردندان های معمولی از ایجاد حفره های دندانی جلوگیری می نمایند؟ در اینجا مواردی که باید در خصوص قرص های خمیردندان بدانید، بیان شده است.

قرص خمیردندان چیست؟

اصولاً قرص های خمیردندان موادی که در خمیردندان های معمولی وجود دارند را گرفته و آن ها را به اندازه یک قرص کوچک متراکم می نمایند. در واقع قرص خمیردندان یک خمیردندان فشرده و کم آب است.

علاقه زیادی به قرص های خمیردندان وجود دارد: آن ها از قبل تقسیم شده و برای مسافرت مناسب هستند. بیشتر محصولات موجود در بازار، دارای بسته بندی قابل بازیافت یا قابل استفاده مجدد هستند و معمولاً شامل ظرف های کاغذی یا شیشه ای می باشند که می توانند دوباره پر شوند.

آن چیزی که موجب تمیز شدن دندان های شما می گردد، ترکیبی از حذف مکانیکی واقعی پلاک هایی که روی دندان های شما قرار گرفته است، به علاوه ماده فعال موجود در خمیردندان است. در واقع فلوراید ماده اصلی برای مراقبت است. زمانی که گزینه های خمیردندان بدون زباله دارای فلوراید نباشند، به تیوب های خمیردندان که به سختی قابل بازیافت هستند، احتیاج داریم

روش استفاده

فقط یک قرص خمیردندان را در دهان خود قرار دهید و گاز بزنید. قرص در دهان شما آغاز به خروج حباب و کف کردن، می کند. سپس، کافی است مثل همواره مسواک بزنید.

همچنین می توانید از قرص های خمیردندان به مانند قرص نعناعی یا قرص دهان شویه بهره ببرید. حتی اگر مسواک نزنید، (قرص ها) اثر قلیایی بر دهان شما دارند. اگر میان وعده یا چای یا قهوه خورده اید و دهان شما واقعاً حالت اسیدی دارد، به آسانی می توانید یک عدد از این قرص ها را در دهان خود قرار داده و برای تمیز کردن، در دهانتان بچرخانید.

آیا آن ها کارایی دارند؟

استفاده از این قرص ها بسیار آسان است. آن ها به اندازه کافی کف می نمایند و دندان ها را به خوبی تمیز می نمایند. علاوه بر این، قرص خمیردندان برخلاف تصور، طعم عجیبی ندارد. همچنین پس از مسواک زدن با آن ها احساس تازگی در دهان را تجربه خواهید کرد و حتی می توانید بعد از نوشیدن یک فنجان قهوه، از آن ها بهره ببرید، آن ها کارایی بسیار خوبی برای از بین بردن بوها، مانند بوی قهوه از تنفس تان دارند.

آیا این قرص ها به اندازه خمیردندان های معمولی کارآمد هستند؟

از آنجا که بیشتر شرکت هایی که قرص های خمیردندان (یا سایر انواع خمیردندان بدون مواد زائد) فراوری می نمایند به محصول خود فلوراید اضافه نمی نمایند، ممکن است قرص های خمیردندان بهترین انتخاب برای مراقبت از دندان شما نباشد.

فلوراید یک ماده معدنی است که به طور طبیعی در خاک، آب و غذاهای مختلف یافت می گردد و با مقاوم تر کردن دندان ها در برابر پوسیدگی به مراقبت از دهان یاری می کند. یا به عبارت دیگر به جلوگیری از ایجاد حفره دندانی یاری می کند. آن چیزی که موجب تمیز شدن دندان های شما می گردد، ترکیبی از حذف مکانیکی واقعی پلاک هایی که روی دندان های شما قرار گرفته است، به علاوه ماده فعال موجود در خمیردندان است. در واقع فلوراید ماده اصلی برای مراقبت است.

زمانی که گزینه های خمیردندان بدون زباله دارای فلوراید نباشند، به تیوب های خمیردندان که به سختی قابل بازیافت هستند، احتیاج داریم. امیدواریم روزی یک خمیر دندان پایدار با فلوراید وارد بازار گردد، در آن صورت می توانیم بدون نگرانی در خصوص مراقبت های دهانی، زباله های پلاستیکی را حذف کنیم.

منبع: همگردی
انتشار: 20 فروردین 1400 بروزرسانی: 20 فروردین 1400 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 882

به "از قرص های خمیر دندان چه می دانید؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "از قرص های خمیر دندان چه می دانید؟" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از قرص های خمیر دندان چه می دانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید