طرز تهیه قنبر پلو شیرازی؛ مقوی و خوشمزه
به گزارش اوج باور، قنبر پلو یکی از غذا های محلی ایران است که در شیراز تهیه و سرو می گردد. قنبر پلو مانند کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ نموده تهیه شده و بسیار خوش عطر است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره ،قنبر پلو شیرازی یک غذای خوشمزه مخصوص شهر شیراز بوده که در شهر های دیگر هم بسیار هوادار دارد. این غذا با گوشت چرخ نموده قلقلی، کشمش و پیازداغ تهیه می گردد.
مواد لازم قنبر پلو
برنج | 4 فنجان |
گوشت چرخ نموده | نیم کیلو |
گردو | 100 گرم |
کشمش | 200 گرم |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
شیره انگور | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
زردچوبه | یک قاشق چای خوری |
آرد نخودچی، نمک و روغن | به میزان لارم |
طرز تهیه قنبر پلو
- برنج را خوب شسته و آن را با کمی نمک، دو الی سه ساعت بخیسانید.
- کشمش را نیز در کمی آب خیس نموده تا نرم گردد.
- گوشت چرخ نموده را در یک ظرف ریخته و روی آن آرد نخودچی، نمک و زردچوبه بریزید؛ سپس آن را با دست ورز داده تا مواد به خورد گوشت برود.
- کمی که ورز دادید گوشت ها را به میزان گردوی کوچک به شکل گرد و قلقلی در بیاورید.
- حال گوشت های قلقلی را درون روغن کمی سرخ کنید.
- در یک تابه دیگر کمی روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید؛
- سپس گردو و کشمش های خیس خرده را به آن تابه اضافه نموده و مواد را هم تفت دهید.
- برنج را آبکش نموده و کنار بگذارید.
- در این مرحله لایه به لایه قابلمه را با برنج، کوفته ها و مخلوط گردو و کشمش پر کنید. (می توانید کمی از گوشت و مواد را برای تزئین روی برنج نگه دارید.)
- در انتها کمی رب انار را با شیره انگور تفت داده و روی برنج بریزید.
- برنج را روی حرارت کم گذاشته تا دم بکشد.
انتشار: 16 مرداد 1404
بروزرسانی: 16 مرداد 1404
گردآورنده: ojebavar.ir
شناسه مطلب: 1771
به "طرز تهیه قنبر پلو شیرازی؛ مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قنبر پلو شیرازی؛ مقوی و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید