5 چیز که دوست داریم در گوشی های موبایل 2022 ببینیم

به گزارش اوج باور، 2021 سال خوبی برای صنعت گوشی های موبایل بود زیرا در این سال شرکت های بیشتری اعلام کردند که شرایط آپدیت گوشی های خود را بهتر می نمایند. بعلاوه باید به مجذوب کننده تر شدن گوشی های ارزان و بهبود قابل توجه دوربین گوشی های هوشمند هم اشاره کنیم. اما در حوزه تکنولوژی همواره جا برای بهبود وجود دارد و در ادامه 5 ویژگی از گوشی های موبایل 2022 را مطرح می کنیم که انتظار آن ها را داریم.

5 چیز که دوست داریم در گوشی های موبایل 2022 ببینیم

1. بهبود آپدیت گوشی های هوشمند

سامسونگ در سال 2020 گفت که تعداد زیادی از گوشی های این شرکت از این پس 3 نسخه اندرویدی را دریافت می نمایند و به مدت 4 سال از آپدیت های امنیتی بهره مند خواهند شد. شرکت هایی مانند وان پلاس، نوکیا، ویوو، اوپو و شیائومی در سال 2021 گفتند که برای تعدادی از گوشی های خود آپدیت های بیشتری ارائه خواهند کرد. اما واقعیت این است که برخلاف تعهد سامسونگ، این شرکت ها عمدتا چنین کاری را به عنوان یک حرکت تبلیغاتی انجام داده اند زیرا فقط تعدادی از گوشی های پرچم دار از این قانون نو بهره مند می شوند.

در سال 2022، امیدواریم این شرکت به ارائه آپدیت های نرم افزاری طولانی مدت برای تعداد بیشتری از گوشی های پرچم دار متعهد شوند. از سوی دیگر، باید گوشی های میان رده و ارزان هم جالب توجه قرار بگیرند. ضمناً بعضی شرکت ها قبل از انتشار نسخه نهایی آپدیت ها، از عدم وجود باگ های مختلف اطمینان حاصل نمی نمایند و حتی گوگل هم در سال 2021 در این زمینه برای بخشی از کاربران مشکل درست کرد.

2. ارائه حق انتخاب برای شارژر

اپل گوشی های سری آیفون 12 را بدون شارژر راهی بازار کرد و مطابق معمول بعضی از شرکت ها مانند سامسونگ و گوگل هم این حرکت را برای گوشی های پرچم دار خود انجام داده اند. تمام این شرکت ها می گویند که افزایش تعداد شارژر منجر به آسیب های زیست محیطی می گردد و برای حفظ محیط زیست، شارژر را جعبه گوشی های خود حذف می نمایند. اما واقعیت این است که شرکت های سازنده گوشی های هوشمند از جانب فروش لوازم جانبی مانند شارژر سود هنگفتی را به دست می آورند و با این کار عایدی خود را افزایش می دهند.

با این حال، شیائومی هنگام عرضه سری می 11 در چین رویکرد جالبی را اتخاذ کرد که باقی شرکت ها هم باید چنین کاری را انجام دهند. این شرکت گفت که کاربران می توانند برای دریافت یا عدم دریافت شارژر دست به انتخاب بزنند و در هر دو صورت با قیمت یکسان روبرو می شوند. امیدواریم در سال 2022 شرکت های اپل، سامسونگ و گوگل چنین کاری را برای گوشی های موبایل خود انجام دهند یا حداقل همراه با این گوشی ها، شارژر را با قیمت بسیار پایین تری ارائه دهند.

3. بهبود پشتیبانی از استانداردهای شارژ سریع

روزبه روز شمار بیشتری از شرکت ها برای شارژ سریع گوشی های خود به بهره گیری از فناوری های انحصاری روی می آورند. در این شرایط توصیه می گردد که گوشی های موردنظر از حداقل یکی از استانداردهای رایج شارژ سریع مانند USB-PD، PPS و Quick Charge پشتیبانی نمایند. اما برای بسیاری از گوشی ها اگر از شارژر مخصوص استفاده نکنید، سرعت شارژ به 10 وات کاهش پیدا می نماید.

بنابراین اگر شرکت ها به ادامه استفاده از فناوری های انحصاری مصر هستند، باید هر چه زودتر شرایط پشتیبانی از استانداردهای رایج را بهبود ببخشند. از طرف دیگر با توجه به اینکه استانداردهای مشهور PPS و Quick Charge طی چند سال اخیر در زمینه سرعت شارژ به پیشرفت قابل توجهی دست پیدا نموده اند، سازندگان گوشی های هوشمند می توانند فناوری های انحصاری را کنار بگذارند و به بهره گیری از این استانداردها روی بیاورند.

از سوی دیگر، امیدواریم شرکت هایی مانند گوگل و اپل هم در سال 2022 برای گوشی های موبایل خود سرعت شارژ بالاتری را ارائه نمایند. البته از گوشی های چنین شرکت هایی انتظار پشتیبانی از سرعت شارژ 65 وات یا بالاتر را نداریم ولی بهتر است سرعتی در حدود 30 وات برای آن ها عملی گردد. باید خاطرنشان کنیم سری آیفون 13 از سرعت 23 وات پشتیبانی می نمایند و سری پیکسل 6 هم اگرچه از حداکثر سرعت 22 وات بهره می برند، ولی میانگین سرعت شارژ این گوشی ها فقط 13 وات است.

4. افزایش تعداد گوشی های تاشو در بازارهای جهانی

در سال 2021 شیائومی و اوپو برای اولین بار وارد بازار گوشی های تاشو شدند و مدتی قبل هم هواوی از نوترین گوشی تاشوی خود رونمایی کرد. اما متأسفانه این سه گوشی تاشو فقط راهی بازار چین شده اند. بنابراین در حال حاضر سامسونگ تنها شرکتی است که گوشی های تاشوی خود را به صورت گسترده راهی بازارهای جهانی نموده و به همین دلیل حدود 93 درصد از این بازار را در اختیار دارد.

شرکت هایی مانند شیائومی و اوپو اگر گوشی های تاشوی خود را به طور گسترده در بازارهای مختلف عرضه نمایند، سامسونگ تحت فشار بیشتری قرار می گیرد. اگر در سال 2022 این اتفاق نیفتد، سامسونگ جای پای خود را در این بازار بیش از پیش محکم تر خواهد نمود. از سوی دیگر باید به گزارش های مربوط به آیفون تاشو هم اشاره کنیم که تا چند سال دیگر معرفی می گردد. بنابراین قبل از ورود اپل به این بازار، شرکت های چینی می توانند از این فرصت بهره ببرند و بخش قابل توجهی از این بازار را از آن خود نمایند.

5. کنار گذاشتن دوربین های 2 مگاپیکسلی

یکی از بدترین ترندهای چند سال اخیر، استفاده گوشی ها از دوربین های 2 مگاپیکسلی بی کیفیت بوده است که معمولا به عنوان دوربین ماکرو و دوربین تشخیص عمق مورد استفاده قرار می گیرند. شرکت ها از چنین دوربین هایی فقط به منظور بالا بردن تعداد دوربین استفاده می نمایند تا در تبلیغات خود بتوانند بگویند که گوشی موردنظر از دوربین سه گانه یا چهارگانه بهره می برد.

از بین گوشی های موبایل که در سال 2021 با دوربین 2 مگاپیکسلی عرضه شدند می توانیم به وان پلاس نورد N200، سری ردمی نوت 10 و گلکسی A12 اشاره کنیم. مثلا گوشی وان پلاس نورد N200 اگرچه دوربین سه گانه دارد، اما عملا فقط دوربین اصلی کاربردی محسوب می گردد و دو دوربین دیگر برای بالا بردن تعداد سنسورها در پنل پشتی قرار گرفته اند.

امیدواریم سازندگان گوشی های موبایل در سال 2021 دست از سر دوربین های 2 مگاپیکسلی بردارند. در همین زمینه می توانیم به پوکو M4 پرو اشاره کنیم که برخلاف نسل قبلی، دوربین 2 مگاپیکسلی ندارد و از دو دوربین اصلی و اولترا واید بهره می برد. از سوی دیگر اگر قابلیت فوکوس اتوماتیک برای دوربین های اولترا واید ارائه گردد، این دوربین ها می توانند عکس های ماکرو را هم ثبت نمایند.

منبع: Android Authority

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 16 بهمن 1400 بروزرسانی: 16 بهمن 1400 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 1282

به "5 چیز که دوست داریم در گوشی های موبایل 2022 ببینیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 چیز که دوست داریم در گوشی های موبایل 2022 ببینیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید