روشی برای نشکستن پوسته تخم مرغ موقع جوشیدن

به گزارش اوج باور، خبرنگاران : ترفند ساده ای برای جلوگیری از شکسته شدن پوسته تخم مرغ هنگام جوشاندن آن وجود دارد.

روشی برای نشکستن پوسته تخم مرغ موقع جوشیدن

تخم مرغ از خوراکی های مقوی است.

به گزارش خبرنگاران، بسیاری از مردم فکر می نمایند جوشاندن تخم مرغ یکی از ساده ترین کار ها در آشپزخانه است، اما همواره احتمال شکستن پوسته تخم مرغ در طول فرآیند جوش وجود دارد.

ما در پی راه چاره مناسبی بودیم، زیرا زمانی که تخم مرغ می شکند، هم خارج کردن آن از پوسته سخت است و هم این موضوع زمانی که در حال آماده کردن تخم مرغ رنگی برای سفره هفت سین خود هستید بالطبع اهمیت بیشتری خواهد داشت. اما یکی دیگر از دردسر های جوشاندن تخم مرغ، تغییر رنگ و بد رنگ شدن احتمالی آن است. باید بدانید یک راه آسان برای خلاص شدن از شر این مسائل وجود دارد. باور کنید یا نه، اما شما فقط به یک چیز احتیاج دارید.

آب لیمو مهارنماینده شکستن پوسته تخم مرغ

تنها چیزی که احتیاج دارید کمی آب لیمو است. اسیدیته آب لیمو باعث می گردد که پوسته تخم مرغ دربرابر شکستن محافظت گردد؛ بعلاوه باعث می گردد که تخم مرغ رنگ سفید زیبای خود را حفظ کند.

منبع: رکنا
انتشار: 15 دی 1400 بروزرسانی: 15 دی 1400 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 1248

به "روشی برای نشکستن پوسته تخم مرغ موقع جوشیدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روشی برای نشکستن پوسته تخم مرغ موقع جوشیدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید