طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مقوی با طمع های مختلف

به گزارش اوج باور، خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ ها همواره جزو مورد توجه ترین پیش غذا ها هستند. سوپ مرغ نیز معمولا برای پیش غذا سرو می شود، اما بعضی از انواع این سوپ را می توان به عنوان وعده غذایی نیز میل کرد.

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مقوی با طمع های مختلف

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:

  • سوپ مرغ و رشته
  • سوپ مرغ و سبزی
  • سوپ مرغ و قارچ

روش اول: طرز تهیه سوپ مرغ و رشته

به منظور تهیه این سوپ برای سه الی چهار نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
پیازیک عدد متوسط
سینه مرغیک عدد
آب مرغ5 الی 6 لیوان
هویج2 عدد متوسط
رشته فرنگییک لیوان
نخودفرنگی150 الی 200 گرم
جعفری خرد شدهیک قاشق غذاخوری
برگ بویک عدد
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

نکته: اگر از نخود فرنگی خام استفاده می کنید، باید آن را بپزید. برای این منظور نخودفرنگی را از غلاف خارج کرده و بشویید. سپس آن ها را در قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید تا سطح نخودفرنگی ها را بپوشاند و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد. پس از پخت، نخودفرنگی ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

دستور تهیه:

  1. مرغ را خرد کرده و بشویید. سپس آن را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند. مرغ را در آبکش بریزید تا آب آن برود، با اینکار بوی نامطبوع مرغ از بین می رود.

  2. پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید.
  3. قبل از آنکه پیاز کاملا سرخ شود، هویج را درشت رنده بزنید و به آن اضافه کنید.
  4. پیاز داغ و هویج را همراه با مرغ، برگ بو، فلفل و آب مرغ روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
  5. پس از آنکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و استخوان های آن را جدا کنید.

  6. رشته فرنگی را اضافه کنید و 10 دقیقه صبر نمایید.

  7. سپس مرغ ریش ریش شده، نخودفرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
  8. درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا سوپ جابیفتد.

سوپ مرغ آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

روش دوم: طرز تهیه سوپ مرغ و سبزی

به منظور تهیه این نوع سوپ مرغ برای سه الی چهار نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج دارید.

مواد لازم
هویج متوسط2 عدد
سیب زمینی متوسط2 عدد
مرغ400 گرم
سیر2 حبه
پیازیک عدد بزرگ
جعفری، تره و گشنیز2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. مرغ را به همان شیوه ای که یاد شده خرد کرده و بشویید و پس از یکی دو جوش آب آن را دور بریزید.
  2. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
  3. هویج رنده درشت یا نگینی خرد شده را اضافه کنید. هویج را به پیاز داغ اضافه کرده و اندکی تفت بدهید.
  4. مرغ را همراه با پنج لیوان آب به هویج و پیاز اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ کاملا بپزید.
  5. سیب زمینی را نگینی خرد کنید و زمانی که مرغ نیم پز شد، به سوپ مرغ اضافه نمایید.
  6. زمانی که مرغ پخت آن را از قابلمه خارج کرده و استخوان های مرغ را جدا کنید. سپس گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
  7. سبزی، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید.
  8. پس از گذشت 10 الی 15 دقیقه سوپ آماده است.
  9. در آخر مرغ ریش ریش شده را نیز به سوپ اضافه کنید.

روش سوم: طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ

نوع دیگری از سوپ مرغ با قارچ تهیه می شود، به منظور تهیه این نوع سوپ برای دو نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است.

مواد لازم
هویجیک عدد متوسط
پیاز2 عدد
قارچ6 الی 8 عدد متوسط
سینه مرغیک چهارم
شیر2 لیوان
آرد4 قاشق غذاخوری
کره4 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شدهنصف قاشق غذاخوری
روغن؛ نمک، زردچوبه و فلفلبه میزان لازم

شیوه پخت:

  1. مرحله نخستی که در اولین شیوه پخت سوپ ذکر شد را انجام دهید.
  2. یک پیاز را درشت رنده کنید و همراه با مرغ و مقداری آب روی حرارت قرار دهید. آب مرغ باید به اندازه ای باشد که پس از پخت نصف لیوان آب مرغ داشته باشید.

  3. آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
  4. گوشت مرغ را ریش رش کنید.
  5. یک عدد پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
  6. هویج را درشت رنده کنید.
  7. هویج را به پیاز داغ اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
  8. قارچ ها را حلقه ای خرد کرده و به پیاز داغ و هویج اضافه کنید تا آب قارچ گرفته شود.

  9. شیر را با یک لیوان آب مخلوط کرده و به قارچ اضافه کنید.
  10. پس از آنکه سوپ مرغ شروع به جوشیدن کرد، حرارت آن را کاهش دهید تا روی حرارت ملایم به آرامی بپزد.
  11. آب مرغ و ادویه ها را نیز به سوپ اضافه کنید.

  12. کره را در ماهیتابه قرار دهید تا ذوب شود و آرد را به آن اضافه کنید. تفت دهید و دائما آرد و کره را بهم بزنید تا مخلوط یکدست شود و خامی آرد گرفته شود.
  13. آرد را به سوپ اضافه کنید و بهم بزنید تا ته نگیرد.
  14. در آخر مرغ ریش ریش شده را نیز به سوپ اضافه کنید.
  15. زمانی که سوپ به غلظت دلخواه رسید، آماده است. هنگام سرو برای تزیین آن از جعفری خرد شده استفاده کنید.

این نوع از سوپ مرغ را باید داغ سرو کنید. زیرا وقتی که سرد شود کره موجود در آن سفت خواهد شد، بنابراین اگر از قبل این سوپ را آماده کرده اید، هنگام سرو حتما آن را گرم کنید.

این سوپ ها را به عنوان پیش غذا و غذای اصلی می توانید استفاده کنید. اگر سوپ مرغ به عنوان پیش غذا سرو می شود، بسته به اینکه غذای اصلی چقدر پرکالری یا کم کالری است، نوعی از این سوپ را انتخاب کنید که افراد پس از میل کردن آن احساس سیری نکنند و بتوانند از غذای اصلی نیز لذت ببرند.

منبع: ستاره
انتشار: 12 خرداد 1400 بروزرسانی: 12 خرداد 1400 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 976

به "طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مقوی با طمع های مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مقوی با طمع های مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید