طرز تهیه پنینی مرغ و پستو؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش اوج باور، در گزارش زیر طرز تهیه پنینی مرغ و پستو را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پنینی مرغ و پستو؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش ، پنینی یه ساندویچ خیلی خوشمزه ست. از جذابیت ترکیب مرغ و پستو هم که هرچی بگیم کم گفتیم. دیگه خودتون حساب کنید چطور میشه از پنینی مرغ و پستو گذشت؟!

1 عدد سینه مرغ

به مقدار لازم نمک

به مقدار لازم فلفل

به مقدار لازم آویشن

به مقدار لازم پودر سیر

به مقدار لازم روغن

نصف لیمو ترش

50 گرم ریحان

2 حبه سیر

50 گرم بادام زمینی

3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان

4 عدد نان تست

8 عدد پنیر موزارلا

1 عدد گوجه فرنگی

مرغ رو به صورت قطعات نازک برش بدید و اون رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، روغن و لیموترش مزه دار کنید.

برای تهیه سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

قطعات مرغ و نون های تست رو گریل کنید.

مقداری از سس پستو رو روی نون ها بریزید.

سپس فیله مرغ گریل شده رو به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی اون قرار بدید و بعد از گذاشتن یک لایه نون دیگه، مجددا ساندویچ ها رو گریل کنید.

پنینی شما آماده ست، نوش جان!

منبع: غذاپز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 5 شهریور 1400 بروزرسانی: 5 شهریور 1400 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 1107

به "طرز تهیه پنینی مرغ و پستو؛ متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنینی مرغ و پستو؛ متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید