طرز تهیه پنینی مرغ و پستو؛ متفاوت و خوشمزه
به گزارش اوج باور، در گزارش زیر طرز تهیه پنینی مرغ و پستو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، پنینی یه ساندویچ خیلی خوشمزه ست. از جذابیت ترکیب مرغ و پستو هم که هرچی بگیم کم گفتیم. دیگه خودتون حساب کنید چطور میشه از پنینی مرغ و پستو گذشت؟!
1 عدد سینه مرغ
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم آویشن
به مقدار لازم پودر سیر
به مقدار لازم روغن
نصف لیمو ترش
50 گرم ریحان
2 حبه سیر
50 گرم بادام زمینی
3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
4 عدد نان تست
8 عدد پنیر موزارلا
1 عدد گوجه فرنگی
مرغ رو به صورت قطعات نازک برش بدید و اون رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، روغن و لیموترش مزه دار کنید.
برای تهیه سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
قطعات مرغ و نون های تست رو گریل کنید.
مقداری از سس پستو رو روی نون ها بریزید.
سپس فیله مرغ گریل شده رو به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی اون قرار بدید و بعد از گذاشتن یک لایه نون دیگه، مجددا ساندویچ ها رو گریل کنید.
پنینی شما آماده ست، نوش جان!
منبع: غذاپز
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان