طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند و پرطرفدار

به گزارش اوج باور، پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی است که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی ها در بسیاری از غذا هایمان کاربرد دارد.

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند و پرطرفدار

به گزارش، پودر چیلی خوراک های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک هایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوش طعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.

پودر پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری

پودر زیره: 1 قاشق چای خوری

اورگانو: 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1 و 1/2 قاشق چای خوری

پودر پیاز: 3/4 قاشق چای خوری

فلفل قرمز: 1/2 قاشق چای خوری

1. حالا همه ادویه ها رو داخل یه کاسه بریزین.

2. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلی ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویه های داخلش بر طبق سلیقه تون تغییر بدین.

برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه ای های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه ای خشک کنید و پودر کنید.

در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.

منبع: دونفره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 25 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 252

به "طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید