محبوبیت پیمان معادی در کیهان

به گزارش اوج باور، تهران (پانا) - مواضع و سخنان پیمان معادی بر علیه رئیس جمهور فرانسه باعث شد که روزنامه کیهان به تعریف و تمجید از این بازیگر بپردازد این در حالی است که این روزنامه چندروز پیش، پیمان معادی را به ساخت فیلمی ضدایرانی متهم نموده بود.

محبوبیت پیمان معادی در کیهان

روزنامه کیهان نوشته است، پیمان معادی در مصاحبه خود با یک شبکه تلویزیونی فرانسه، گفت: همه می دانیم اسلام عظیم ترین اقلیت مذهبی در فرانسه است؛ ولی رئیس جمهوری فرانسه با نادانی دین اسلام را در همه جهان دینی در بحران می نامد. من فکر می کنم هویتی که گشوده نباشد و نتواند گونه های دیگر هویت ها را بپذیرد هویتی است که دچار بحران شده است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا درباره بحران پناهندگی حس ناتوانی می نماید، گفت: نه حس ناتوانی نمی کنم؛ بلکه حس عصبانی شدن به من دست می دهد. غمگین می شوم. حس ناامیدی می کنم.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 20 فروردین 1400 بروزرسانی: 20 فروردین 1400 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 881

به "محبوبیت پیمان معادی در کیهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محبوبیت پیمان معادی در کیهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید