خبرنگاران 217 واحد صنعتی در فریمان فعالیت دارد
به گزارش اوج باور، مشهد- خبرنگاران- فرماندار فریمان گفت: در حال حاضر 217 واحد صنعتی در این شهرستان فعالیت دارد که 166 واحد در سه شهرک صنعتی مستقر است.

عباسعلی صفایی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران افزود: هم اکنون شهرک صنعتی فریمان واحدهای مرتبط با صنایع غذایی و تولید لبنیات را در خود جای داده و شهرک صنعتی کاویان فریمان نیز به شکل عمومی از واحدهای تولیدی صنعتی، صنایع غذایی و کانی و شیمی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی مهتاب نیز خصوصی است و بیشتر فعالیت دارویی دارد و واحدهای تولیدی مرتبط با شرکت داروی نصر در آن مستقر می باشد.
وی گفت: 28 واحد تولیدی و صنعتی طی سال های گذشته تعطیل شده که از این تعداد 12 واحد در حال آماده سازی برای بازگشایی و تولید مجدد است.
صفایی افزود: عمده واحدهای صنعتی راکد شهرستان کوچک هستند و تنها واحد تولید روغن دامون که حدود 6 سال قبل تعطیل شده واحد بزرگ بوده که 400 نیروی شاغل داشته است.
مرکز شهرستان 104 هزار نفری فریمان متشکل از 2 بخش مرکزی و قلندرآباد، چهار شهر و 150 پارچه آبادی در 77 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
منبع: ایرنا