خوراک جو و لوبیا، غذایی آسان و به صرفه با یک طعم بینظیر
به گزارش اوج باور، خوراک جو و لوبیا غذایی است که می توانید از آن در وعده صبحانه نیز بهره ببرید و در طول روز احساس سیر داشته باشید.
خوراک جو و لوبیا یکی از انواع غذا های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می گردد و طعم بسیار خوشمزه ای دارد.
مواد لازم:
پیاز 1 عدد
لوبیا چیتی 2 پیمانه
جو پرک ½ پیمانه
قارچ 300 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه خوراک جو و لوبیا چیتی خوشمزه ابتدای کار لوبیا چیتی را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم لوبیا چیتی به مدت 12 ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.
حالا برای این که نفخ لوبیا بهتر گرفته گردد در طی این مدت آب درون کاسه را 3 تا 4 مرتبه عوض می کنیم.
در ادامه پس از گذشت این زمان لوبیا چیتی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج گردد.
در این مرحله لوبیا چیتی را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم لوبیا چیتی به مدت 2 ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم گردد.
حالا جو را درون آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم درون آب بماند تا خیس بخورد.
پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی گردد.
قارچ خرد شده را هم به تابه اضافه می کنیم.
حالا حرارت تابه را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا قارچ نرم و سرخ گردد. در ادامه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به قارچ اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قارچ و پیاز اضافه می کنیم، سپس حرارت را کم می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، سپس رنگ رب گوجه فرنگی باز گردد.
در این مرحله جو خیس خورده را به همراه آب اضافی اش به لوبیا اضافه می کنیم، سپس آب آن را مقدار می کنیم و مخلوط قارچ را به خوراک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک لوبیا روی حرارت بماند تا جا بیوفتد.
منبع: وقت صبح
منبع: فرارو