طرز تهیه پوکورا بوشهری یک غذای تند و تیز

به گزارش اوج باور، پوکورا بوشهری یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است که مهمانی های خانوادگی را مجذوب نماینده تر می کنه. این میان وعده رو همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین میل می نمایند. این غذا از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می شه. این غذا دارای بافتی پفکی و ترد بوده و بسیار تند می باشد. البته تندی پوکورا بوشهری را می تونید با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کنید.

طرز تهیه پوکورا بوشهری یک غذای تند و تیز

مواد لازم برای پوکورا بوشهری

آرد نخود خام 1 پیمانه

تره خرد شده 1/2 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

آب 3/4 پیمانه

روغن به اندازه لازم

طرز تهیه پوکورای بوشهری

1- آرد و تمامی ادویه ها به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین را کاملا مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه نموده تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید.

2- سپس تره خرد شده را داخل مایع بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست گردد. اکنون باید این خمیر را حدود 12 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا به اصطلاح عمل آمده و برسد.

3- پس از استراحت خمیر، 5 دقیقه قبل از سرخ کردن بیکینگ پودر یا جوش شیرین را اضافه نموده و مخلوط کنید.

4- روغن را داخل یک ظرف کوچک ریخته و بگذارید خوب داغ گردد. سعی کنید یک ظرف میانه انتخاب کنید، چون مواد باید داخل روغن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد با یک ملاقه از مایع برداشته و داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. پاکورا سرخ شده را داخل یک ظرف روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن خارج گردد، سپس با خیارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت میل نمایید.

نکات کلیدی برای تهیه پوکورا بوشهری

- حتما زمان گفته شده را برای رسیدن مایع پوکورا بگذارید، چون در طعم و پخت کوکو بسیار موثر است. مثلا اگر برای شام یا عصرانه می خواهید این غذا را درست کنید مایع آن را از صبح آماده کنید.

- اگر می خواهید در فصل زمستان پوکورا درست کنید می توانید مایع را در محیط آشپزخانه و داخل ظرف در بسته استراحت دهید، ولی در فصل تابستان باید آن را داخل یخچال قرار دهید.

- مواد پوکورا نباید خیلی رقیق گردد چون اصلا پف نمی نماید. بنابراین اگر آب زیاد ریختید و مایع شل شد حتما کمی آرد نخود داخل آن بریزید.

- میتوانید یک عدد پیاز کوچک هم رنده و با مواد مخلوط کنید.

- برخی افراد داخل پوکورا بوشهری یک عدد تخم مرغ نیز می ریزند، اما اصل طرز تهیه آن تخم مرغ ندارد.

- برای استراحت مایع یک ظرف بزرگ انتخاب کنید چون مایع پف زیادی می نماید و ممکن است از ظرف بیرون بریزد.

- در بندرعباس نیز غذایی مشابه درست می گردد که به آن پکاره می گویند.

منبع: گردشبان
انتشار: 2 آبان 1402 بروزرسانی: 2 آبان 1402 گردآورنده: ojebavar.ir شناسه مطلب: 1630

به "طرز تهیه پوکورا بوشهری یک غذای تند و تیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوکورا بوشهری یک غذای تند و تیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید