طرز تهیه بورک با هر چیزی که در یخچال دارید!
به گزارش اوج باور، مواد لازم برای تهیه بورک:
خمیر یوفکا: مقدار لازم
سیب زمینی: 3 عدد
پیاز: 1 عدد
روغن زیتون: میزانی
پنیر خامه ای: 100 گرم
پنیر پیتزا: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت بورک:
1. سیب زمینی ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در میزانی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2. سپس سیب زمینی های پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
3. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر ها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
4. خمیر ها را به نوبت باز کنید و روی خمیر ها کمی زرده بمالید سپس میزانی از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می کند).
5. کف سینی را چرب کنید سپس خمیر های آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورک ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکته: هرچیزی که بخواهید می توانید داخل بورک بریزید؛ از گوشت و مرغ تا سبزیجات
منبع: فرارو